Over ons

Tibetdoc is een reisbureau in regio Tibet. wij bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van aan reizen gerelateerde diensten, Voornamelijk activiteiten en excursies in en rondom Tibet. In de meeste gevallen kunt u dit los van elkaar boeken maar ook als compleet pakket.

Tibetdoc is een belangrijk reisbureau in het noorden van regio Tibet. Wij zorgen ervoor dat mensen van overal op de wereld mee kan genieten van de prachtige culturen en omgevingen. Het is belangrijk om je kennis uit te breiden en je grenzen te verleggen vinden wij.

Tibet is een geografisch gebied op het Tibetaans hoogland. Het wordt voornamelijk bewoond door de Tibetanen, een van de 56 officieel etnische groepen van de volksrepubliek China. Tibet is zeer hooggelegen en heeft vele mooie locaties en cultuurstromingen. Wij helpen jou de perfecte excursie boeken en in sommige gevallen vakantie locaties. Meer informatie over tibet kun je vinden in ons regio Tibet blog.

Onze reisbegeleiders hebben veel kennis over de regio en kunnen gemakkelijk begeleiden bij en tijdens de excursie. Alles word door en via ons geregeld om voor jou de perfecte ervaring door tibet te maken en zoveel mogelijk mee te krijgen van de geschiednis, cultuur en het prachtige berglandschap.

  • Meer dan 200+ verschillende excursies

  • Alles in een pakket optie

  • 20.000+ tevreden klant

  • De beste van regio Tibet

Maak kennis met ons team

Onze specialisten vormen het hart van Tibetoc reisbureau. Ze hebben veel gereisd en het perfect gedocumenteerd, zodat u kunt genieten van uw avonturen.

Toni de Jong

Reisadviseur

Als Reisadviseur ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de producten van ons reisbureau. Daarnaast help ik jou de juiste excursie of Reis te kiezen.

Kelly Jansen

Klantenservice

Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie met klanten. Dit omvat het oplossen van problemen, het beantwoorden van vragen en het makkelijker maken van aankopen.

Erik de Vries

Reisleider

Mijn taak als Reisleider is het begeleiden van de gasten wanneer ze eenmaal op hun plaats van bestemming zijn. Daarnaast is het ook mijn taak om al het nodige vervoer te regelen.